Disney Cruise Line - "Disney Dream"
Disney Cruise Line - "Disney Dream"

Video: Disney Cruise Line - "Disney Dream"

Video: Disney Cruise Line -
Video: Why We LOVE Disney Cruise Line Days At Sea! Disney Dream Cruise Vlog 4! 2024, Saattaa
Anonim
Disney Dream - Disney Cruise Line Disney Dream
Disney Dream - Disney Cruise Line Disney Dream

Risteilyalalla, joka rakastaa "uusimpia ja suurimpia" otsikoita, Disney Cruise Line on ollut hiljaisempi pelaaja vain kahdella aluksella - Disney Magicilla ja Disney Wonderilla - vuosilta 1998 ja 1999. He ovat olleet miellyttää perheitä todella hyvin:

  • mahtavia lastenohjelmia, teinien oleskelutilat, Flounder's Reef lastentarha
  • laadukkaita live-esityksiä
  • yksityinen Karibian saari Castaway Cay
  • combo Disney World/ risteilylomat
  • Disney-laatua ja mielikuvituksellisia yksityiskohtia

Kolmas Disney Cruise Linen alus, Disney Dream, lanseerattiin vuoden 2011 alussa, mukana:

  • hyviä uusia ominaisuuksia
  • uudet vain aikuisille suunnatut alueet
  • vielä parempia lasten ja teiniohjelmia / alueita

Disney Dream - AquaDuck Water Coaster

AquaDuck-vesialus Disney Dream -risteilyaluksella - kuva Disney Cruise Linen luvalla
AquaDuck-vesialus Disney Dream -risteilyaluksella - kuva Disney Cruise Linen luvalla

Disney Dreamin näkyvin uusi ominaisuus on AquaDuck Water Coaster: vaikuttava näky laivan yläkansilla. AquaDuck-vesialustalla on käännöksiä, laskuja, ylämäkeä ja jokikoskia.: ratsastajat zoomaavat mukaan kahden hengen kumilautoissa. Matka jatkuu 765 jalkaa alkaen kannelta 16 pudottamalla ja sitten käännettävällä silmukalla, joka ulottuu 13 jalkaaaluksen kyljen takana, 150 jalkaa v altameren yläpuolella alla. Lue yksityiskohdat kaikista AquaDuck-vesialustan pudotuksista, käänteistä ja käännöksistä, jotka päättyvät roiskumiseen kannella 12.

Lasten on oltava 48 tuumaa pitkiä voidakseen ajaa AquaDuckilla!

Disney Dream - Upea uusi ominaisuus: virtuaalinen portti mökeissä

Virtual Porthole - Kuva: Disney Cruise Linen
Virtual Porthole - Kuva: Disney Cruise Linen

Hieno idea! Ja ala "ensimmäisenä", Disney Dreamissa. Yllä olevassa kuvassa olevaa sisähyttiä muuntaa korkean teknologian "virtuaalinen porthole", joka näyttää reaaliaikaisen näkymän merelle laivan ulkopuolella.

Teräväpiirtokamerat syöttävät live-videota jokaiseen virtuaaliseen ikkunaan. Hieno tekniikka varmistaa, että jokaisessa hytissä Portholen näkymä on yhdenmukainen aluksen kyseisessä osassa tunnetun liikkeen kanssa. Vieraat voivat nähdä myös animoidun hahmon vierailun ikkunassa: kuten yllä olevassa meritähti Peach, hahmo "Finding Nemo" -elokuvasta.

Disney Dream -risteilyalus - Se on pieni maailman lastentarha

Se on pieni maailma lastentarha - Kuva Disney Cruise Linen luvalla
Se on pieni maailma lastentarha - Kuva Disney Cruise Linen luvalla

Kuten Disney Wonderissa ja Disney Magicissa (joissa kummassakin on lastentarha nimeltä Flounder's Reef), Disney Dream -risteilyaluksella on lastenhuone 3 kuukauden ja 3 vuoden ikäisille vauvoille. Vanhemmat voivat tarkastaa lapsensa yksisuuntaisesta ikkunasta lastentarhan pääleikkialueelle. Lastentarhassa on myös päiväukioloalue. Kuten Flounder's Reef lastentarhassa, vanhempien on varattava lastentarha etukäteen ja maksettava lisämaksu. (Muut lastenohjelmat sisältyvät kaikkiinristeily.) Plussaa on, että alle kolmivuotiaat lapset purjehtivat ilmaiseksi Disneyn risteilyillä.

Disney Dream -risteilyalus - Oceaneer Club

Oceaneer Club - kuva: Disney Cruise Linen
Oceaneer Club - kuva: Disney Cruise Linen

3–10-vuotiaat lapset voivat pitää hauskaa Oceaneer Clubissa Disney Dreamissa. Yläpuolella on keskuskeskusalue, jonka teemana on Peter Pan "Never Land": tarinankerronta, Disney-hahmojen tapaamiset ja esitykset, joissa pääosissa ovat lapset itse. Tällä alueella on myös jättiläinen näyttö elokuvien katseluun ja vuorovaikutukseen Crush the Turtle -sovelluksen kanssa.

Disney Dream Cruise Ship - Turtle Talk with Crush

Turtle talk with Crush the turtle - Kuva: Disney Cruise Linen
Turtle talk with Crush the turtle - Kuva: Disney Cruise Linen

Disney Worldissä käyneet vieraat ovat saattaneet jo tavata Crush the Turtlen… (Hei, muistatko, jätkät? Hän on kilpikonna, joka todella puhuu, kuten todella puhuu, lapsille, ja he puhuvat takaisin - mahtavaa, täysin.)Käyttäen samank altaista tekniikkaa Crush esiintyy myös jättiläisnäytöllä Oceaneer Clubin Never Land -alueella Disney Dream -laivalla.

Disney Dream - Andyn huone, Oceaneer Clubissa

Oceaneer Club - Andyn huone - Kuva: Disney Cruise Linen
Oceaneer Club - Andyn huone - Kuva: Disney Cruise Linen

Toy Story -elokuvista lapsille tuttu Andyn huone tarjoaa kiipeilypaikkoja; Seiniin integroidut tietokoneet pelejä varten; puvut ja rekvisiitta teeskentelyyn.

Disney Dream - Pixie Hollow, Oceaneer Clubissa

Oceaneer Club Disney Dream -risteilyaluksella - Pixie Hollow
Oceaneer Club Disney Dream -risteilyaluksella - Pixie Hollow

Tässä teemassaleikkialue – joka kuvaa Tinkerbellin ja keijukavereiden metsäkotia – lapset voivat askartella tai pukeutua.

Oceaneer Clubin muita leikkipaikkoja ovat Explorer Pod, jossa sukellusvene pintaan huoneen keskellä ja tietokonepeliasemat; ja Monster's Academy, jossa on pelirakenne kiipeilyä varten, seiniin integroidut tietokoneet pelejä varten sekä hirviöasut ja rekvisiitta.

Disney Dream -risteilyalus - Oceaneer Lab

Oceaneer Lab - Kuva: Disney Cruise Linen
Oceaneer Lab - Kuva: Disney Cruise Linen

Oceaneer Lab on toinen Disney Dreamin alue 3–10-vuotiaille lapsille, ja se on yhdistetty Oceaneer Clubiin kahdella työpajalla. Pääsalin yläpuolella on taivaallinen kartta; näyttämö lasten esityksille ja tarinankerroille; näyttö elokuvien katseluun ja kuuluisan animaatiohahmon Stitchin vierailuille (käyttämällä samaa tekniikkaa kuin Turtle Talk with Crush.)Oceaneer Clubissa on myös animaattoristudio ja äänistudio, jossa voi tehdä kappaleita ja äänittää ohjelmisto. Kahta työpajaa käytetään puolestaan käytännön hauskanpitoon, kuten tiedelaboratorioihin, taideprojekteihin tai kulinaaristen taitojen kokeilemiseen.

Disney Dream Cruise Ship - Animator's Studio

Disney Dream - Animaattoristudio Oceaneer Labissa - Kuva Disney Cruisen luvalla
Disney Dream - Animaattoristudio Oceaneer Labissa - Kuva Disney Cruisen luvalla

Tästä Disney Dreamin Oceaneer Labin osasta lapset löytävät kaiken, mitä luova animaattori tarvitsee: maketit (3D-hahmomallit), valolaatikkopöytä, piirustustyökalut, tietokoneasemat… Lapset voivat luoda omia taidetta tai sketsi suosikki Disneymerkkiä

Disney Dream Cruise Ship - Vibe Teen Club

Teen Club, Vibe, Disney Dream -kuva: Disney Cruise Linen
Teen Club, Vibe, Disney Dream -kuva: Disney Cruise Linen

Disney Dreamin 5. kannella 14–17-vuotiailla teinillä on 9000 neliöjalkaa omaa sisä- ja ulkotilaa. Vain teini-ikäisille tarkoitettu pyyhkäisykortti vie heidät alueelle, jossa on suihkulähdebaari, pehmeät tuolit, mediahuone… Lapset voivat kokeilla videoeditointitekniikkaa, sosiaalisen median sovelluksia, Wi-Fi-kannettavia tietokoneita ja paljon muuta.

Jatka kohtaan 11/14 alla. >

Vibe Teen Club, ulkopuoli; Tween Club, Edge

Teen Club, Vibe, Disney Dream -kuva: Disney Cruise Linen
Teen Club, Vibe, Disney Dream -kuva: Disney Cruise Linen

14–17-vuotiaille tarkoitettu Vibe-teiniklubi ulottuu ulkoalueelle, jossa on lepotuoleja, kahluu altaita, suihkulähteitä ja suihkukoneita sekä pelejä, kuten pöytäjalkapalloa ja pingistä.

Tween Club - EdgeSillä välin 11–13-vuotiaat lapset voivat viettää aikaa Edge-loungessa, loft-tyylisessä tilassa, jossa on kannettavat tietokoneet peleille ja sosiaaliselle medialle. massiivinen videoseinä pelaamista tai elokuvia varten (käytetään jättimäisenä näyttönä tai pienempinä näyttöinä); valaistu tanssilattia; ja näkymä AquaDuck-vesialustalle sen kulkiessa aluksen etusuppilon läpi, jossa Edge sijaitsee.

Jatka kohtaan 12/14 alla. >

Disney Dream - Atrium Lobby

Disney Dream - Atrium Lobby - Kuva: Disney Cruise Linen
Disney Dream - Atrium Lobby - Kuva: Disney Cruise Linen

Klikkaa yllä olevaa kuvaa nähdäksesi suuremman kuvan: 5 jalkaa korkea amiraali Aku Ankan pronssinen patsas tarkkailee tätä kolmikerroksista aulaa suuren rakennuksen juurelta.portaikko.

Jatka kohtaan 13/14 alla. >

Disney Dream Cruise Ship - Lumottu puutarha ja muut ravintolat

Enchanted Garden -ravintola - Disney Dream - Kuva: Disney Cruise Linen
Enchanted Garden -ravintola - Disney Dream - Kuva: Disney Cruise Linen

Yllä näkyvä Enchanted Garden Restaurant on tyyliltään ilmava viherhuone, jonka "taivas" muuttuu päivästä auringonlaskuun yöaikaan samalla, kun vieraat ruokailevat.

Muut perheen ruokailuvaihtoehdot: Disney Magicilla tai Wonderilla purjehtineet löytävät mielellään Animator's Palate, mustalla koristellun ravintolan. -valkoisia luonnoksia, jotka muuttuvat väreiksi aterian aikana.

Royal Palace ravintola on saanut inspiraationsa klassisista Disney-elokuvista, kuten Cinderella, Snow White, ja Prinsessa Ruusunen. Lue lisää Disney Dreamin ravintoloista.

Jatka kohtaan 14/14 alla. >

Disney Dream - hyttejä; Piirin vain aikuisille tarkoitettu alue

Deluxe Oceanview hytti - Kuva: Disney Cruise Linen
Deluxe Oceanview hytti - Kuva: Disney Cruise Linen

Missä perhe nukkuu risteilyn aikana? Disney Dreamin vierailla on valinnanvaraa 898 neliömetristä "Royal Suite with Verandah" -sviittitilasta 169 neliöjalkaa sisältäviin standardeihin sisätiloihin.

Muista, että näissä sisätiloissa on virtuaalisia hyttejä. ikkunaluukut, jotka muuttavat sisähytin kokemuksen; he voivat nukkua kolmesta neljään hengelle, ja niissä on queen-size-vuode, vuodesohva, yksityisyyden jakaja ja (joissakin yksiköissä) alasvedettävä sänky.

Useita tyyppejäDisney Dream -risteilyaluksen hyteissä voi majoittua viisihenkinen perhe. Lue monista hyttivaihtoehdoista tästä Disney Dream Staterooms -tietosivusta.

The District - Adults Only Area

The District, 4. kannella Disney Dream on 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille suunnattu vyöhyke, jossa on pianolounge, useita baareja, mukaan lukien Skyline-baari, josta on vaihtuvia näkymiä kuuluisiin kaupungin horisonttiin; pubi, jossa on jättimäinen tv; klubi komedianäytelmille, tanssille, live-esityksille.

Myös alueella: Senses Spa & Salon kattaa kaksi kerrosta, 17 hoitohuonetta, höyrysauna, sauna, sade suihkut; ja - ylimääräistä hemmottelua varten - kaksi kylpylähuvilaa, joissa on hoitosviitti ja oma veranta, jossa on poreallas. Disney Dreamissa on myös kuntosali merinäköalalla; Quiet Cove aikuisten uima-allas ja Cove Cafe (wifi); ja vain aikuisille tarkoitettu ruokailu Palo-ravintolassa (tasoinen italialainen ravintola, joka on tuttu kahdesta muusta Disney-laivasta.)

Suositeltava: